Producteigenschappen van Wezenberg kozijnen

De kozijnen en deuren van Wezenberg Trading zijn speciaal ontwikkeld voor montage in sandwichpanelen. Door toepassing van een contra-kozijn of klemlijst kunnen deze kozijnen in 5 tot 7 minuten worden ingebouwd. Tevens zorgt de klemlijst voor een perfecte binnenafwerking zodat zetwerk overbodig is. Samen met de in het omloopkozijn geïntegreerde rolluiken of screens, zorgt dit voor een esthetisch verantwoorde, representatieve uitstraling van uw projecten.

De klemlijst van het Compact- en Multifunctiekozijn kan een wanddikte aan van 40 tot 135 mm. De kozijnen uit de WF-70 en WF-82 series kunnen standaard geplaatst worden in een wanddikte tot 170 mm. Voor beide series kunnen de klemlijsten worden verlengd, voor de WF 82 zelfs tot 275 mm.

Standaard levert Wezenberg Trading de kozijnen met isolatieglas met een Ug-waarde van 1,1 maar in principe zijn alle glassoorten mogelijk zoals bijvoorbeeld 3-dubbel glas (Ug-waarde 0,7), verwarmd glas, glas met antisplinterfolie voor de koelcellen- en levensmiddelenindustrie, gelaagd glas, zonwerend glas of gehard glas. De kozijnen kunnen geleverd worden bekleed met Renolit folie of gelakt in iedere standaard RAL-kleur, RAL-buitenstandaard is op verzoek ook mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Levertijden bedragen slechts 3 tot 4 weken.

De kozijntypen Compact, Multifunktie, WF-70 en WF-82 zijn getest door het bekende Duitse onderzoeksinstituut IFT Rosenheim. De onderzoeksrapporten kunnen op verzoek toegestuurd worden via onze contactpagina.

Eigen exclusieve ontwerpen

Door jarenlange ervaring in diverse branches kan Wezenberg Trading, samen met producent Weimar GmbH, voor iedere klant toegesneden oplossingen bieden en zelfs specifieke produkten ontwikkelen die aan alle gevraagde wensen tegemoetkomen.

Onze productlijnen

Kunststof kozijnen
voor unitbouw

Ideaal voor gestandaardiseerde inbouw op grote schaal. Snel te plaatsen, hoge kwaliteit kunststof, jarenlang onderhoudsvrij gebruik.

Kunststof kozijnen ULO project

Kunststof kozijnen
voor koelcellenbouw

Niet beïnvloed door extreme temperaturen, maatvast en waterdicht gemonteerd. Hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

Kunststof kozijnen Frisomat project

Kunststof kozijnen
voor hallenbouw

Geprefabriceerd en snel te leveren in grote aantallen. Door het speciaal ontwikkelde kliksysteem supersnel te monteren.

Kunststof kozijnen Harmsen project

Kunststof kozijnen
voor bouwwagens

Na intensieve ontwikkelling ontworpen voor gebruik in bouwwagens, feesttenten en andere tijdelijke accommodaties.

Unitbouw, permanente bouw, semi-permanente bouw, kantoren, studentenhuisvesting, ziekenhuizen, WMO-units, scholen, kinderdagverblijven, crèches, migrantenwoningen, asielzoekerscentra, woningen voor vluchtelingen, koelcellen, ULO-cellen, systeembouw, hotels, seizoenstenten, feesttenten, stallen, bouwwagens, schaftketen, garages, toiletwagens, sanitaire units, decontaminatie-units.

Home > Kunststof kozijnen Toepassingen