Kunststof kozijnen voor koelcellenbouw


Voor koelcellenbouw moeten kunststof kozijnen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De kozijnen van Wezenberg Trading zijn geschikt voor toepassing in koel- en vrieshuizen, koel- en vriestunnels, verwerkingsruimten voor vlees, vis en andere producten waarbij hygiëne voorop staat, opslag van fruit en ULO-cellen (ultra low oxygen).

De Compact P kozijnen van Wezenberg Trading blijken al jaren een hit bij koelcellenbouwers met name vanwege de snelle levertijd, de productontwikkeling in eigen huis, de constante kwaliteit en de concurrerende prijs.

Voordelen van Wezenberg kunststof kozijnen


Door het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde kliksysteem zijn de kozijnen in een handomdraai te installeren. Het systeem is speciaal geschikt voor montage in wanden waarin niet geschroefd mag worden. De kozijnen worden geleverd met een speciaal contrakozijn dat het inbouwen aanzienlijk vereenvoudigd. De inbouwtijd van een kozijn bedraagt hierdoor gemiddeld slechts 7 minuten.

Het speciale klemkozijn zorgt voor een perfecte afwerking aan de binnenzijde. Samen met de in het omloopkozijn geïntegreerde rolluiken of zonweringsscreens zorgt dit voor een zeer esthetisch verantwoorde, representatieve uitstraling van uw bouwproject. Kozijnen zijn leverbaar in vaste uitvoering, draai/kiep, kiep of als gasdicht inspectieluik.

De kunststof kozijnen van Wezenberg Trading worden vervaardigd van slijtvaste, hygiënische kunststoffen van een constante kwaliteit. Ze zijn eenvoudig te reinigen en zeer vormvast. De oersterke montagetechniek zorgt voor waterdichte verbindingen. Er zijn diverse soorten beglazing leverbaar zoals: enkel glas, dubbel glas, gehard of gelaagd glas, glas met antisplinterfolie, zon- of geluidswerend glas.Unitbouw, permanente bouw, semi-permanente bouw, kantoren, studentenhuisvesting, ziekenhuizen, WMO-units, scholen, kinderdagverblijven, crèches, migrantenwoningen, asielzoekerscentra, woningen voor vluchtelingen, koelcellen, ULO-cellen, systeembouw, hotels, seizoenstenten, feesttenten, stallen, bouwwagens, schaftketen, garages, toiletwagens, sanitaire units, decontaminatie-units.