Kunststof kozijnen voor unitbouw

Unitbouw staat voor flexibele, verplaatsbare (semi-) permanente accommodaties, of tijdelijke huisvesting. Het grote verschil met traditionele bouw is dat de unitbouwers in zeer korte tijd aan de wensen van hun opdrachtgevers kunnen voldoen. De unitbouwer is daarbij uiteraard weer afhankelijk van zijn toeleveranciers.

Wezenberg kunststof kozijnen zijn ideaal voor gestandaardiseerde en projectmatige inbouw op grote schaal. Ze zijn snel te plaatsen door het gepatenteerde inbouwsysteem, vervaardigd van hoge kwaliteit kunststof en zorgen daardoor voor jarenlang onderhoudsvrij gebruik.

Voordelen van Wezenberg kunststof kozijnen

Door het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde kliksysteem zijn de kozijnen in een handomdraai te installeren. Het systeem is speciaal geschikt voor montage in wanden waarin niet geschroefd mag worden. De kozijnen worden geleverd met een speciaal contrakozijn dat het inbouwen aanzienlijk vereenvoudigd. De inbouwtijd van een kozijn bedraagt hierdoor gemiddeld slechts 7 minuten.

Het speciale klemkozijn zorgt voor een perfecte afwerking aan de binnenzijde. Samen met de in het omloopkozijn geïntegreerde rolluiken of zonweringsscreens zorgt dit voor een zeer esthetisch verantwoorde, representatieve uitstraling van uw bouwproject. Kozijnen zijn leverbaar in vaste uitvoering, draai/kiep, kiep of als gasdicht inspectieluik.

De kunststof kozijnen van Wezenberg Trading worden vervaardigd van slijtvaste, hygiënische kunststoffen van een constante kwaliteit. Ze zijn eenvoudig te reingen en zeer vormvast. De oersterke montagetechniek zorgt voor waterdichte verbindingen. Er zijn diverse soorten beglazing leverbaar zoals: enkel glas, dubbel glas, gehard of gelaagd glas, glas met antisplinterfolie, zon- of geluidswerend glas.

Systeembouw of houtskeletbouw

Hoewel speciaal ontwikkeld en vervaardigd voor toepassing in (kunststof) systeembouw zijn de kozijnen van Wezenberg Trading zonder aanpassing ook uitstekend toe te passen in houtskeletbouw.

Kunststof kozijnen VR isolatie project

Unitbouw, permanente bouw, semi-permanente bouw, kantoren, studentenhuisvesting, ziekenhuizen, WMO-units, scholen, kinderdagverblijven, crèches, migrantenwoningen, asielzoekerscentra, woningen voor vluchtelingen, koelcellen, ULO-cellen, systeembouw, hotels, seizoenstenten, feesttenten, stallen, bouwwagens, schaftketen, garages, toiletwagens, sanitaire units, decontaminatie-units.